Maradj még

Sportfogadás stratégia

A Sportfogadás.com stratégiája a minél biztonságosabb és folyamatosan jövedelmező, jellemzően alacsony téttel játszott fogadási formát helyezi előtérbe. Régóta foglalkozunk tőzsdével, mechanikus játékelméletekkel és Forex-robotok készítésével. 7 éve láttuk meg a lehetőséget a sportfogadásban párhuzamot vonva a pénzpiacon tapasztalt jelenségekkel és lehetőségekkel: a sportfogadás tulajdonképpen egy olyan, jövedelemmel kecsegtető kereskedési felületnek tekinthető, ahol az "árfolyamkorrekció" (a kriptovalutákhoz hasonlóan) rendkívül gyors.

Hogyan működik a sportfogadás stratégia?

Képzeld el azt, hogy az összes fogadásod, amit életedben megtettél, összeírod egy táblázatba, majd készítesz rá egy olyan matematikai algoritmust, mellyel kipróbálhatod például a közismert fogadási stratégiákat. Ezen a ponton biztosíthatunk arról, hogy rájössz:

az összes közismert, interneten
terjedő stratégia csak mítosz!

Ezek jellemzően eredményeidet hosszabb távon nem rontják, viszont nem is javítanak rajta. Bizonyos esetekben vállalhatatlan mértékű fedezetet és tétet kíván meg az alkalmazásuk, de több olyan is akad, ami egyenesen rontja a hatékonyságot! Ezt követően addig fejlesztettük az algoritmust, amíg képes nem volt meghatározni azt a stratégiát, amivel a megjátszott tipptörténet jövedelmező lett.

A szimulációban hiszünk

Könnyen belátható, hogy a múlt eseményein végzett szimuláció annál reprezentatívabb a jövőre nézve, minél több adatot dolgoz fel, ezért több tízezer eseményen is szimulációk ezreit végeztük el először időrendben, majd véletlen sorrendben is (így a permutációk száma hatványozottan megnőtt). Az eredmények ismeretében tudtuk továbbfejleszteni és -finomítani az algoritmust (vagyis a sportfogadási stratégiát), és évek óta ezt használjuk.

A valós esélyt tartalmazza az iroda szorzója? Vagyis az emberi tényezők

Ahogy azt ki szoktuk emelni alapvetően fontos, hogy állandó jelleggel lehetőleg kisebb kockázatot vállaljunk, mint amennyire jövedelmező lehet egy adott kimenetel.

Rulett sportfogadás stratégia Jó példa erre a rulett (ahol most az egyszerűség kedvéért tekintsünk el a nullától): mit szólnál, ha azt mondanám, 50%-os arányban eltalálom, hogy a rulett forgótárcsájának melyik felén áll meg a golyó? Kinevetnél, mert ennek pont ennyi az esélye.
És mit szólnál akkor, hogy ha ezt 60%-ban találnám el? Mert például figyelem a golyó és a tárcsa pozícióját a gurítás megkezdésekor, és a feljegyzett adatok alapján kiderül, hogy ez több mint 60%-ban predesztinálható.
Ebben az esetben bizony nyernél! Mindezt úgy, hogy nem tudnám megmondani pontosan a végeredményt, nyilván sokszor vesztenél, de egész biztosan többet nyernél, vagyis folyamatosan pénzt keresnél.

A sportfogadásban rengeteg ilyen, matematikán kívül eső, "emberi" tényező van, például a nyomott oddsok: logikai alapon könnyen belátható, hogy az emberek zöme a sporteseményeken az esélyesebbnek tartott résztvevőre fogad. Nézzük ezt a fogadóiroda szempontjából: a favorit résztvevő (például focicsapat) esélyeit 1.3-as oddsban határoznák meg, de mivel akár több százszor nagyobb tét van az esélyesebb résztvevőn, így ezen kimenetel esetén sokkal nagyobb tartozása keletkezne az irodának, így kompenzálni kényszerülnek, nem kockáztatnak, és 1.2 alá viszik a szorzót. Megéri ilyen eseményre fogadni? Természetesen nem. És akkor még nem szóltunk a számtalan egyéb kimenetelről (ami nem 1, 2 vagy X) és rengeteg tényezőről, amit a rendszer figyelembe vesz az elemzések során.

A Sportfogadás.com sportfogadási stratégiája így a biztonságot helyezi előtérbe. A fogadásokat gyakorlatilag egy olyan számtani sorozat elemeiként kezeli egy szerver a nap 24 órájában, melynél egyénre szabott, folyamatos célértéket (limes) határoz meg és annak elérésére törekszik.

Tapasztalataink szerint a kizárólag emberi erővel végzett
elemzéseknek semmi gyakorlati eredményük nincs!

Egész egyszerűen azért, mert az irodák is bonyolult rendszerekkel dolgoznak, azt a mennyiségű elemzést, amit a Sportfogadás.com szervere egy másodperc alatt képes elvégezni emberi erővel körülbelül három hónap lenne, napi 24 órával számolva, ez kivitelezhetetlen.

A sportfogadó stratégia beállításai és használata

Ha bejelentkezel, lehetőséged van beállítani a következőket:
Bankroll mértéke: Ez az a rendelkezésre álló összeg, melyet sportfogadásra tudsz szánni, más néven a fedezet. Az algoritmus ennek segítségével állítja össze számodra a fogadásokra tett tét nagyságát. Ez utóbbi általában töredéke lesz a fedezetnek, de minden egyéb esetben is próbálja a rendszer a tét nagyságát a fedezet alatt tartani. A fogadások közben az értéke változtatható, de a fogadási helyzettől függően a változtatás lehet, csak napokkal később lesz aktív. Amikor a rendszerrel jövedelemre teszel szert, javasoljuk, hogy időnként ezt különítsd el a fedezetre, melyet ennél a pontnál tudsz növelni.
Produktivitás: a meghatározott célérték, vagyis a rendszer "agressziójának" beállítása. Javasoljuk a normál mód használatát kezdetben, majd a belátásodra bízzuk ennek esetleges fokozását, mely gyakrabban előforduló magasabb téteket eredményezhet. Ez az érték bármikor változtatható, az algoritmus minden helyzetben azonnal reagál erre a beállításra.
Stratégiareset: Ezt a gombot csak akkor használd, ha eltértél a rendszer sportfogadási stratégiájától, például nem a javasolt téteket raktad meg! Ez törli a fogadási történetedet és elölről indítja a szisztémát. Ettől függetlenül, természetesen fogadhatsz általunk nem javasolt meccsekre is - ahogy vélhetően eddig tetted -, de ebben az esetben a saját sportfogadásodat kezeld külön!
Tétek megtétele: A programnak tudnia kell, hogy az ajánlott tippekből melyeket és milyen nyereményszorzóval teszed meg, mivel ezekből fontos adatokhoz jut. Ezeknek a beállítására van lehetőséged a "Tippek és stratégia" menüpontban. Nem szükséges minden tippünket megjátszanod, lehetőség van tetszés szerint válogatni is közülük. Minél magasabb számú esély szerepel a tippnél, annak bekövetkezése annál valószínűbb.

A tét beállításának folyamata a főoldalon is megtalálható videóban:

Videó bemutató a tippadásról

Kövess minket Facebookon!

Hogy ne maradj le a sportfogadással kapcsolatos érdekes eseményekről.

Kedvelőink között rendszeresen ingyenes havi tagságot sorsolunk ki!

Oszd meg Te is ismerőseiddel!


Belépés


Vagy adataid megadásával:
Regisztráció