Maradj még!

A sportfogadási stratégia rendszere

Az adminfelület főoldala

A Sportfogadás.com rendszerébe belépve az adminfelületed főoldalán beállíthatod a bankroll nagyságát, mely a rendelkezésedre álló összeget jelzi, melyet - mondjuk - egy hónap alatt fogadásra tudsz költeni, ez a fedezeted, az egyenleged, mellyel belevágsz a sportfogadási stratégiánkba, és amelynél többet már semmiképp se veszítenél el szívesen. Később, ahogy nő az egyenleg, és nem akarod, hogy csökkenjen a rizikó és a nyeremény aránya, növelheted a bankrollnál feltüntetett összeget, hogy az összhangban maradjon az egyenleggel, de persze ki is veheted a pénzed (így változatlan marad a bankroll). Mi itt is az arany középutat javasoljuk, szerintünk az a legbölcsebb, ha a hozam felét kiveszed - biztos, ami biztos, ha beüt a krach, a szép lassan összegyűjtött profitból maradjon meg mindenképp valami -, és a másik felét bent hagyod, jó üzletember módjára, hogy nőjön a fedezet, és esetleg vele együtt a bevétel is idővel. Minél nagyobb a bankroll, annál nagyobb a tét és a nyeremény.

Megadhatod a sportfogadási stratégiád agresszivitását is a Produktivitás csúszkán, balról jobbra haladva egyre merészebb taktikát választhatsz. Minél bátrabb a stratégia, annál nagyobb a kockázat, a tét, valamint a nyeremény. Javasoljuk legfeljebb a normál mód használatát kezdetben, majd a belátásodra bízzuk a produktivitás esetleges fokozását.

Az algoritmus a bankroll mértéke és a sportfogadási stratégia agresszivitása alapján számolja ki számodra a célértéket és a fogadásokra rakandó tétek nagyságát. Ez utóbbi általában töredéke lesz az egyenlegnek, de minden egyéb esetben is próbálja a rendszer az esetlegesen halmozódó tét volumenét a fedezet alatt tartani.

A fogadások közben is változtathatsz ezeken a mutatókon, de a helyzettől függően lehet, hogy csak napokkal később lép életbe a módosítás.

Stratégiareset: Ezzel a gombbal törölheted a fogadási történetedet, és elindíthatod elölről a szisztémát.

A Tippek és stratégia oldala

A Tippek és stratégia menüpontjában választhatod ki a megrakandó mérkőzéseket. Itt állíthatod be a tényleges oddsokat is, amennyiben azok eltérnek a megadottaktól. Ezután egyénre szabott javaslatot kapsz a tét nagyságára. Miután választottál, beállítottad a szorzót és fogadtál, mentsd el az adatokat, mert a programnak tudnia kell ezeket, hogy a sportfogadási stratégiád kiszámításának érdekében naprakész legyen. Előfordulhat, hogy a rendszer nem engedélyezi, hogy az összes általunk küldött tipp közül válogathass, ez esetben természetesen megrakhatod azokat is, de ilyenkor e külön fogadások nem képezik a stratégia részét.

A perjel előtt szereplő tartalom az egyik legnépszerűbb nemzetközi fogadóirodánál használatos megnevezés, a perjel utáni a TippmixPronál alkalmazott kifejezés. Az Esély (Súly) kategóriájánál feltüntetett szám azt jelzi, hogy mekkora esélyt látunk arra, hogy nyer a tipp. Ez az érték 1-től 10-ig terjedő skálán helyezkedik el; az 1 az nagyon valószínűtlent jelent, kb. 10%-ot, a 10 a szinte biztosat, majdnem 100%-ot. A súlyozás jellemzően 2 és 6 között mozog.

Tekintsd meg a tippek kézhezvételének és a
sportfogadási stratégia beállításának egyszerű folyamatát:

Videobemutató a tippadásról

A sportfogadási stratégiáról a főoldalon olvashatsz.

Ha a sport izgalmai helyett inkább a hűvös, racionális profitszerzés vonz, kipróbálhatod arbitrázskombinációkat biztosító szolgáltatásunkat is. Ennek keretében jellemzően napi egy lehetőséget küldünk ki e-mailben. Belépve a rendszerbe kiszámolhatod a megfelelő téteket. Az arbitrázsról itt olvashatsz bővebben, azon fogadóirodák listáját, ahová regisztrálni ajánlatos hozzá, itt láthatod.

Ha pedig affiliate-partnerünk is akarsz lenni, azzal a témával kapcsolatban itt találsz információkat.

Amennyiben megtetszettek Neked ezek a felvázolt lehetőségek, nincs más dolgod, mint egyszerűen regisztrálni e-mail-címmel vagy Facebookkal!

Kövess minket Facebookon!

Csatlakozz Te is hozzánk, sportkedvelők táborához! Egy közösséget építünk, ahol megoszthatjuk egymással az egyes meccsekkel kapcsolatos észrevételeinket, megérzéseinket. Ha összedobjuk a szürkeállományunkat, pontosabb rálátásunk lehet a közeljövő eseményeire. Együtt jobban teljesítünk, minél többen vagyunk, annál mélyebben láthatunk bele a sportesemények mögött húzódó összefüggésekbe.

Csatlakozz azért is, hogy ne maradj le a sporttal és a fogadással kapcsolatos érdekes eseményekről!

Kedvelőink között rendszeresen ingyenes havi tagságot sorsolunk ki!

Oszd meg Te is ismerőseiddel!


Belépés


Vagy adataid megadásával:
Regisztráció